LKV Kiinteistönvälitys M. Tocklin Oy

 LVV Turun Vuokra-asunnot Oy 


HUOMIOITHAN UUDEN OSOITTEEMME: HUMALISTONKATU 8b 

Kiinteistönvälitys

LKV Kiinteistönvälitys M. Tocklin Oy välittää myytäviä asuntoja, osakehuoneistoja sekä liike- ja teollisuuskiinteistöjä Turun seudulla ja lähikunnissa. 40 vuotta alalla ovat tuoneet kokemusta ja vankkaa osaamista toimintaamme.

Ilmoita asuntosi tai muu kiinteistösi meille myyntiin! Välitämme niin yksityisten, yritysten kuin muidenkin tahojen kiinteistöjä myyntiin. Kauttamme saat myytävän kohteesi esille niin internetissä, näyttävissä näyteikkunoissamme kuin lehti-ilmoituksissamme. Tutustu myös hinta-arviopalveluumme.

Tutustu myytäviin kohteisiimme! Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Turun ja sen ympäryskuntien alueella ja ne on lajiteltu kätevästi neliömäärän mukaan. Voit myös hakea tiettyjä kohteitamme, kuten kerrostaloasuntoja tai liiketiloja tai järjestää listan esimerkiksi paikkakunnan mukaan. Löydätkö unelmiesi asunnon meidän kauttamme? Jos olet hankkimassa sijoitusasuntoa tai muuta kohdetta, kysy meiltä vuokra-arvio kohteesta.

Asuntojen vuokraus

LVV Turun Vuokra-asunnot Oy on välittänyt vuokra-asuntoja Turun seudulla jo vuodesta 1989 lähtien. Paikallinen vuokravälitystoimistomme toimii aina asiakaslähtöisesti. Huomioimalla asiakkaiden tarpeet ja toiveet etsimme yksilölliset ja asiakkaalle parhaiten sopivat ratkaisut.

Välitä kiinteistösi ja osakkeesi vuokralle meidän kauttamme! Välitämme niin vuokra-asuntoja kuin liike- ja teollisuustiloja Turun alueella ja lähikunnissa. Markkinointikanaviemme avulla saat vuokrattavalle kohteellesi laajasti näkyvyyttä. Lue lisää vuokrauspalvelustamme ja pyydä meiltä myös vuokra-arvio kohteestasi.

Tutustu vuokrattaviin kohteisiimme! Tuleva kotisi tai liiketilasi voi olla klikkauksen päässä. Vuokrattavat kohteet on listattu neliömäärältään pienemmistä suurempiin kohteisiin. Esittelemme huoneistot henkilökohtaisesti asiakkaillemme sopimuksen mukaan. Vuokrattavat kohteemme ovat pääasiassa Turun ja sen ympäryskuntien alueella.